Gipswerken in Oost-Vlaanderen

Home ยป Gipswerken in Oost-Vlaanderen

 

  • โœ“ De nieuwste technieken
  • โœ“ Uitstekende communicatie
  • โœ“ Gekwalificeerd personeel

 

Ons bedrijf is gevestigd in Gent en is gespecialiseerd in gipswerken voor zowel in Oost-Vlaanderen als in West-Vlaanderen. Elstuk zorgt ervoor dat al uw muren en plafonds helemaal ver- en behangklaar zijn. We maken uw muren glad zodat u er makkelijk overheen kunt met een verfkwast. Dit maakt het makkelijker en mooier om te schilderen of te behangen.

 

Heeft u een project waar wij bij kunnen helpen?

Neem contact met ons op

 

Gipswerken door ons bedrijf in Oost- en West-Vlaanderen

Wij zorgen voor uw gipswerken vanuit ons bedrijf in Oost-Vlaanderen, maar we komen ook bij u langs als u in West-Vlaanderen woont. Gips zorgt ervoor dat uw muren en plafonds glad worden. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van plakwerk om de gipsplaten op de muur te monteren. Daarna gaan de stukadoors over de gipsplaten heen met bezettingswerk. Dit zorgt ervoor dat uw muren verf- en behangklaar zijn. Na ons werk is het voor u mogelijk om de muren te schilderen of te behangen. Zo maakt u uw woning helemaal compleet. Naast binnenbepleistering zorgen wij ook voor uw huis vanuit de buitenkant. Hierdoor matcht de binnenkant van uw huis met de buitenkant. Zo zijn we gespecialiseerd in crepiwerken waardoor de buitenkant van uw huis er ook tiptop uit komt te zien. Wilt u het resultaat zien wat we voor u kunnen realiseren? Bekijk dan onze realisaties om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

Laat u door onze experts adviseren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw gipswerken op zich neemt in Oost- en West-Vlaanderen? Neem dan contact op met Elstuk. Ons bedrijf is gevestigd in Gent en is daarom bereikbaar door heel Vlaanderen. Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar info@elstuk.com, wilt u liever telefonisch contact? Dat kan ook wij zijn bereikbaar via +32/485 648 148. Neem contact met ons op en plan een afspraak in bij een van onze experts.

 

* Link naar privacybeleid

Galeria