Binnenbepleistering in Oost-Vlaanderen

Wilt u gebruikmaken van binnenbepleistering in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan zit u bij Elstuk in Gent zeker goed. U vindt bij ons namelijk voor iedere ondergrond een aangepaste binnenpleister. Wij hebben ervaring met woningen waarbij er rekening gehouden wordt met eventuele vochtigere ruimten, zoals badkamers. Tevens beschikken we over ervaring in grote gebouwen en ziekenhuizen, waar een continue stroom van bezoekers en personeel zich door het gebouw begeeft.
 
 
 
 
 

Binnenbepleistering door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Voor elke situatie is een gips voorhanden, die wij graag samen met u bekijken en bespreken. Door de gemakkelijke verwerkbaarheid, de isolerende waarde, de brede toepasbaarheid en de mooie look, is binnenbepleistering door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen, maar ook in West-Vlaanderen een investering die op korte termijn een grote tevredenheid biedt.

 

Diverse toepassingen van binnenbepleistering in West-Vlaanderen

Een vorm van binnenpleister die door ons veelvuldig wordt toegepast is gipspleister. Dit is een gelijkmatige structuur die zorgt voor een egaal oppervlak met een grote hechting. Het is een ideale ondergrond voor keramische tegels, behang of verflagen. Typisch hieraan zijn de grote elasticiteit en warmte-isolerende eigenschappen. Daarnaast heeft het ook een brandwerend karakter. Hierom is bepleistering in uw verbouwing een goed idee. Bijkomend zijn er ook gezondheidseigenschappen. Binnenpleister veroorzaakt geen huidirritaties, absorbeert en geeft vocht af, afhankelijk van de omstandigheden binnenshuis.

 

Maak een afspraak voor binnenbepleistering

Wilt u binnenbepleistering laten uitvoeren in uw huis in de regio West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Plan dan een afspraak in via ons contactformulier. Wenst u aanvullende informatie over onze werkwijze? Stuur ons dan een e-mail naar info@elstuk.com of neem telefonisch contact met ons op via +32/485 648 148.

Galeria