Buitenbepleistering in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw buitenbepleistering op zich wilt nemen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? U zit hiervoor bij Elstuk in Gent zeker goed. Bij ons bedrijf kunt u namelijk terecht voor diverse soorten isolerende bepleistering in de hele regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Met de hulp van onze experts zijn uw muren zeker verfklaar voordat de schilder komt. Bekijk de mogelijkheden online.
 
 
 
 
 

Buitenbepleistering door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn tot isolerende bepleistering in de regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen? Bij buitenbepleistering in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen gaan we als volgt te werk. Dit type pleister beschikt over een thermo-isolerende functie en staat synoniem voor kostenefficiëntie, betrouwbaarheid en designvrijheid. U kunt deze vorm van bepleistering gebruiken in een verbouwing, maar ook voor een nieuwbouwhuis. Isolerende bepleistering wordt steeds vaker toegepast als buitenbepleistering in de regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen in plaats van traditionele pleister van cement en kalk. Deze cementvrije constructie maakt het systeem buitengewoon elastisch met een maximale scheur- en slagbestendigheid, die veel groter is dan die van op cement gebaseerde systemen.

 

Toepassingen van isolerende bepleistering in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

De veelzijdige toepassing van isolerende bepleistering maakt deze buitenbepleistering ideaal voor zowel grote als kleinere buitenoppervlaktes in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Daarnaast kunt u deze isolerende buitenpleisters ook gebruiken om de esthetiek van gebouwen verbeteren. Met goede en duurzame isolatiewerken kan men tot 60% energie besparen. Dit zorgt ervoor dat de investering op korte termijn terugverdiend is. Naast buitenbepleistering voert ons bedrijf ook plakwerken uit in Oost- en West-Vlaanderen. Lees nog meer over onze werkwijze.

 

Plan een afspraak bij ons bedrijf in Gent

Wilt u meer informatie over onze buitenbepleistering die wij uitvoeren in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen? Neem dan contact op met Elstuk. Ons bedrijf is gevestigd in Gent. Stuur hiervoor een e-mail naar info@elstuk.com. Als u liever telefonisch contact heeft, dan belt u via +32/485 648 148.

Galeria