Over ons

Elstuk is een bedrijf met reeds meer dan 10 jaar ervaring op gebied van binnen- en buitenbepleistering. Klanten kunnen bij ons terecht voor zowel private woningen, residentiële gebouwen en industriegebouwen. Dankzij onze ervaring en vakmanschap, hebben wij het vertrouwen van vele klanten gewonnen in binnen- en buitenland. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de markt en combineren onze kennis met de nieuwste oplossingen die beschikbaar zijn.

 

Ons succes wordt enerzijds gedragen door de kennis en ervaring van gekwalificeerd personeel alsook door de goede communicatie en opvolging van de planning, wat het aangenaam samenwerken maakt met Elstuk.

 

Onze hoofdzetel is gevestigd in Kielce, Polen. Onze ambities en professionalisme hebben ertoe bijgedragen dat onze activiteit ook in België succesvol is.

 

Heeft U (ver-)bouwplannen of vragen in verband bepleistering en wenst U samen te werken met Elstuk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vul uw gegevens in bij contact en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.