Plakwerken door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen

Home » Plakwerken door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen

 

  • De nieuwste technieken
  • Uitstekende communicatie
  • Gekwalificeerd personeel

 

Wij zijn dé experts in plakwerken in de provincies Oost- en West-Vlaanderen. Wilt u uw interieur opfrissen, dit kan met een likje verf. Wilt u het echt grondig uitvoeren dan kunt u ons bedrijf voor plakwerken in Oost- en West-Vlaanderen inhuren. Zo krijgen uw muren en uw plafonds een grondige opfrisbeurt, waarna ze er een stuk beter uitzien.

 

Heeft u een project waar wij bij kunnen helpen?

Neem contact met ons op

 

Wij zijn dé plakwerken expert in Oost- en West-Vlaanderen

Vernieuw uw plakwerk bij ons bedrijf in Oost-Vlaanderen, wij komen ook naar West-Vlaanderen toe. Alle soorten stuc samen worden ook wel bezettingswerken genoemd. Onder binnenbepleistering vallen meerdere soorten technieken. Zo kunt u uw gipsplaten laten vernieuwen, zodat heel de muur een make-over krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk om uw plamuurwerk te laten vernieuwen. Plamuur wordt door stukadoors gebruikt om oneffenheden uit de muur te halen. Zo wordt alles weer egaal en glad. Als uw muren glad zijn gemaakt zijn de muren klaar voor schilderen of behang. Ons bedrijf is gespecialiseerd in plakwerken, wij komen bij u langs in Oost-Vlaanderen, maar ook in West-Vlaanderen. Bent u geïnteresseerd? Plan dan snel een afspraak in bij een van onze experts, zij bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

 

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze plakwerken in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ons bedrijf is gevestigd in Gent. Wilt u bepleistering uit laten voeren in of rondom uw huis? Neem dan contact op met Elstuk. Stuur ons dan een e-mail naar info@elstuk.com, wilt u liever telefonisch contact? Dat kan ook wij zijn bereikbaar via +32/485 648 148.

 

* Link naar privacybeleid

Galeria