Bepleistering voor uw verbouwing

Home » Bepleistering voor uw verbouwing

 

  • De nieuwste technieken
  • Uitstekende communicatie
  • Gekwalificeerd personeel

 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de bepleistering van uw verbouwing op zich wilt nemen? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Elstuk is gevestigd in Gent en helpt u graag verder. We zijn gespecialiseerd in bepleistering van muren binnens- en buitenshuis. In combinatie met onze jarenlange ervaring en nieuwe technieken zorgen onze experts ervoor dat uw huis er tiptop uitziet.

 

Heeft u een project waar wij bij kunnen helpen?

Neem contact met ons op

 

Wij zijn dé expert in bepleistering voor uw verbouwing

Elstuk is dé bepleisteringexpert voor uw verbouwing. Bepleistering zorgt ervoor dat een muur glad is en schilderklaar wordt gemaakt. Pleisterwerk is hetgeen wat stukadoors gebruiken om de muur glad te maken. Hierdoor zien de muren er mooi uit en kunt u er gemakkelijker overheen schilderen. Dus als u gladde muren of plafonds wilt, gebruikt u pleisterwerk om dit te creëren. Schakel onze stukadoors in om het beste resultaat te krijgen. Wij zorgen ervoor dat de bepleistering hetzelfde wordt in uw verbouwing als in uw bestaande huis, dit ziet u terug in onze realisaties.

 

 

Laat u door onze experts adviseren

Bent u op zoek naar een bepleisteringexpert voor uw verbouwing? Neem dan contact op met Elstuk. Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar info@elstuk.com, wilt u liever telefonisch contact? Dat kan ook. Wij zijn bereikbaar via +32/485 648 148. Neem contact met ons op en plan een afspraak in bij een van onze experts.

 

* Link naar privacybeleid

Galeria